Elektrische Fatbike

Helmplicht vanaf 1 januari; niet voor onze Fatbikes!

E-fatbike

Vanaf 1 januari geen helmplicht voor Elektrische Fatbikes!

Helmplicht voor snorfietsers verplicht vanaf 1 januari

Voorheen moesten alleen snorfietsers die binnen Amsterdam op aangegeven plekken op de rijbaan rijden, verplicht een helm dragen. Ook per 2021 is in Utrecht de helmplicht doorgevoerd. Per 1 januari 2023 wordt een helm voor alle snorfietsen verplicht.

Momenteel zit er dus (nog) geen helmplicht voor de elektrische fiets in Nederland. Hierdoor zullen er dus velen snor- en bromfietsers definitief overstappen naar de Elektrische Fatbike.

Elektrische Fatbikes

Fatbikes zijn (elektrische) fietsen met dikke banden. Met onze fatbikes kun je overal, het hele jaar door rijden; door de sneeuw, strand, heuvels, bossen! Zo gaan onze stevige fatbikes stevig de concurrentie aan met gewone fietsen, maar ook met de scooters.

Elektrische Fatbike steeds populairder

Fatbikes met een trapondersteuning tot 25 km/u hebben geen helmplicht. Elektrische Fatbikes zijn al lang niet meer alleen populair onder ouderen. Steeds meer werkenden gebruiken de elektrische fiets voor het woon-werkverkeer. Zeker rondom steden zie je dat jonge mensen de elektrische fiets pakken ter vervanging van filerijden met de auto.

E-DRIVES Classic & Cafe Racer

Met onze Elektrische Fatbikes mag je zonder helm fietsen! Onze fietsen beschikken over een krachtige 250 Watt achterwielmotor en ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of 630Wh accu, en kun je kilometers ver rondscheuren.

Benieuwd hoe onze Elektrische Fatbikes rijden?

Boek een gratis proefrit op onze locatie in Amsterdam!

Volgende lezen

E-fatbike

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.