Off-road routes met jouw E-Fatbike

Elektrische Fatbike

Een E-DRIVES E-Fatbike is de perfecte keuze voor avontuur en plezier. Met dikke banden van tussen de 10 en 12 centimeter breed, zorgt deze fiets ervoor dat je je weer even kind voelt terwijl je er stoer uitziet. De Fatbike is ideaal voor het rijden van ruw terrein of het rijden door sneeuw en zand. Dit maakt het een geweldige keuze voor het onderhouden van je conditie in zowel mooi als slecht weer.

Een elektrische fatbike is echter niet alleen geschikt voor het fietspad, maar ook gemaakt om van de gebaande paden af te gaan. Laat je verrassen door de natuur en plan je route op 'onverhard' met een goede topografische kaart of je GPS. Wees wel voorzichtig en let op waar je fietst, want in veel natuurgebieden is fietsen verboden.

Na een leuke rit langs de zee, is het belangrijk om je fatbike grondig te wassen en te reinigen van zout en zand, wij hebben hiervan een aantal tips neergezet voor jou in dit artikel. Zout is een grote vijand voor de onderdelen van je fiets en kan roest veroorzaken. Verwijder de accu voordat je begint met schoonmaken en blaas contactpunten en ketting goed schoon. Smeer altijd de ketting na het schoonmaken, maar zorg ervoor dat er geen vet op de remblokken terecht komt.

Dus ga op avontuur, zet je routeplanner op onverhard en ervaar de thrill van de e-fatbike met de zee, het strand en offroad. Je zult het geweldig vinden!

Bekijk ons aanbod elektrische fatbikes of plan een gratis proefrit.

Volgende lezen

E-fatbike
Voordelen van onze Elektrische Fatbikes

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.